Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Supă de Pește, un fel de mâncare făcut prin combinarea peștelui preferat sau fructelor de mare cu legume și apă. Sunt sigură că fiecare gospodină are propria rețetă preferată de supă. Pentru că este recomandat să mâncăm cât mai mult pește, eu o pregătesc destul de des, așa că astăzi vă propun o rețetă savuroasă, care se pregătește foarte ușor. Un mic secret, dacă ii puneți borș sau suc de lămâie va fi o ciorbă, dacă nu, o supă delicioasă.

Supă de Pește

5 din 1 vote
Fel: Ciorba, Ciorbe, SupeBucătărie RomaneascaDificultate Usoara
Porții

6

porții
Timp pregătire

5

minutes
Timp preparare

25

minutes
Gata în

30

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • 1 pește

  • 1 ceapă

  • 2 morcovi

  • 1 tijă țelină cu frunze

  • 2 căței de usturoi

  • 2 linguri ulei

  • 1 cartof

  • 4-5 fire pătrunjel

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • În oala de fiert se pun legumele curățate și spălate. Se fierb pentru aproximativ 20 de minute.
  • Când zarzavaturile au fiert, se pune și peștele porționat bucăți. Eu îl pun mereu întreg, dă o altă savoare supei. Lăsăm să fiarbă 5 minute, practic să dea câteva clocote, peștele fierbe imediat.
  • Punem uleiul, se potrivește gustul de sare și piper și pătrunjelul proaspăt tocat. Oala se ia de pe foc și se lasă 30 de minute (asta pentru amestecarea aromelor).

Note bucatar

  • Poftă bună!