Timp de pregatire: 5 min
Timp de fierbere: 25 min
Gata in: 30 min

Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre supa de pește, un fel de mâncare făcut prin combinarea peștelui preferat sau fructelor de mare cu legume și apă. Sunt sigura ca fiecare gospodină are propria rețeta preferată de supă. Pentru ca este recomandat să mâncăm cât mai mult pește, eu o pregătesc destul de des, asa ca astăzi va propun o rețeta savuroasă, care se pregătește foarte ușor. Un mic secret, dacă ii puneți borș sau suc de lămâie va fi o ciorba, dacă nu, o supa delicioasa.

Ingrediente

  • 1 peste
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 tija telina cu frunze
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 1 cartof
  • 4-5 fire patrunjel
  • sare, piper

Mod de preparare

1În oala de fiert se pun legumele curățate și spălate. Se fierb pentru aproximativ 20 de minute.

2Când zarzavaturile au fiert, se pune și pestele porționat bucăți. Eu îl pun mereu întreg, dă o altă savoare supei. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Practic să dea câteva clocote, pestele fierbe imediat.

3Punem uleiul, se potrivește gustul de sare și piper și pătrunjelul proaspăt tocat. Oala se ia de pe foc și se lasă 30 de minute (asta pentru amestecarea aromelor). Pofta buna si savurați cu plăcere!