Termeni, Condiții și Disponibilitate

Termeni si Conditii

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor acestui site Regulamentul privind Termenii si Conditiile de utilizare a https://www.bucatariamamei.ro.

Utilizarea site-ului, incluzand accesul si navigarea, constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor cuprinse in prezentul document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta. Administratorul site-ului https://www.bucatariamamei.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea in prealabil a persoanelor ce il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”.  Tot el se obliga ca Utilizatorii sa aiba acces permanent la acest document, in vederea consultarii in orice moment, daca o astfel de nevoie apare.

De asemenea, este STRICT INTERZIS sa afectati sau sa interferati, in orice fel, activitatea acestui site prin utilizarea de programe terte care pot dauna elementelor de securitate ale https://www.bucatariamamei.ro.

Disponibilitatea https://www.bucatariamamei.ro

Administratorul https://www.bucatariamamei.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini ale acestui site, in orice moment, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile ce sunt oferite prin platforma web gazduita pe adresa https://www.bucatariamamei.ro , fara a anunta acest lucru in prealabil.