Bună ziua dragii mei! Astăzi vă prezint rețeta de Salată Ușoară cu Ton și Fasole, o rețetă gustoasă, hrănitoare și simplă de preparat. Nu avem timp, avem nevoie să stăm cât mai puțin în bucătărie, dar vrem și ceva delicios! Propunerea mea este o salată cu ton și fasole. Iubitorii peștelui vor fi desigur foarte încântați, dar cred eu nu doar ei!

Salată Ușoară cu Ton și Fasole

4 from 2 votes
Course: Retete rapide, SalateCuisine: FranțuzeascăDifficulty: Ușoară
Porții

3

porții
Timp pregătire

5

minutes
Timp preparare

20

minutes
Calorii / 100 g

84

cal
Gata în

25

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • oțet

  • ulei de floarea soarelui

  • 1 ceapă roșie

  • ulei de măsline

  • pătrunjel tocat mărunt

  • 200 g fasole fiartă

  • 100 g măsline

  • 160 g ton mărunțit

  • 200 g roșii

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • Începem prin a tăia ceapa în stil Julienne. Apoi, o punem într-un castron și o condimentăm cu sare, piper, oțet și ulei. Amestecăm bine pentru a intra toate aromele în ea. După, tăiem și roșiile, bucățele mici.1 - Salată Ușoară cu Ton și Fasole
  • În bolul unde vom face salata punem fasolea fiartă. Adăugăm câteva măsline, bucățelele de roșii, pătrunjel tocat, condimentăm cu sare și piper, iar apoi punem jumătate din cantitatea de ton. După, adăugăm și ceapa tăiată Julienne. Amestecăm și repetăm tot acest proces încă de două ori. La final, condimentăm cu sare și piper și bineînțeles nu uităm să punem 1 lingură de ulei de măsline și rețeta noastră de Salată Ușoară cu Ton și Fasole este gata!2 - Salată Ușoară cu Ton și Fasole

Video Reteta

Note bucatar

  • Măslinele pot fi întregi sau tăiate felii, după preferințele fiecăruia.
  • Poftă mare la o salată ușoară și delicioasă!
- Reclamă -
Articolul precedentPlăcintă cu Iaurt și Stafide
Articolul următorGuguluf Simplu cu Ou
blank
Pasiunea mea pentru gătit a început acum multa vreme, când am învățat să fac tot felul de mâncăruri pentru familia mea. Ușor dar sigur, am început să mă dezvolt și să descopăr misterele bucătăriei, iar acum vreau sa împărtășesc aceste mistere si cu dumneavoastră.