Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Guguluf Simplu cu Ou, o rețetă extrem de simplă, asemănătoare într-un fel checului nostru. Forma este un pic diferită, dar vă asigur că este delicios și aromat! De ce am ales sa îl fac? Am mers să caut o tavă cu inel pentru a prepara tortul diplomat. Învelit în țiplă, am văzut abia acasă că de fapt erau două tăvi, cea cu inel și cea de guguluf. Așa că am zis, de ce nu, hai să fac și un guguluf!

Guguluf Simplu cu Ou

5 from 1 vote
Course: Desert, DulciuriCuisine: GermanăDifficulty: Ușoară
Porții

8

porții
Timp pregătire

10

minutes
Timp preparare

1

hour 

10

minutes
Calorii / 100 g

198

cal
Gata în

1

hour 

20

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • 4 ouă

  • 220 g zahăr

  • coaja rasă de la o lămâie

  • 350 g făină

  • 200 ml lapte

  • 130 ml ulei

  • 1 praf de copt (16 g)

Mod de preparare

  • Într-un bol punem ouăle, coaja de lămâie și cu ajutorul unui mixer, le amestecăm. Apoi, adăugăm zahărul treptat și mixăm pentru 3-5 minute, până ce acesta se topește. Facem același lucru și cu uleiul, dar și cu laptele, le adăugăm treptat și le amestecăm 3-5 minute.1 - Guguluf Simplu cu Ou
  • După ce am terminat cu acestea, pregătim făina cu praful de copt și o adăugăm și pe aceasta treptat, apoi mixăm totul bine până ce compoziția noastră se îngroașă.2 - Guguluf Simplu cu Ou
  • Ungem tava de guguluf cu unt și făină. Amestecăm puțin compoziția, iar apoi o turnăm în tavă, uniform. O punem în cuptorul preîncălzit pentru 45 de minute la 180 de grade. La final, pudrăm cu zahăr vanilat și rețeta noastră de Guguluf Simplu cu Ou este gata!3 - Guguluf Simplu cu Ou

Video Reteta

Note bucatar

  • Tava trebuie să aibă dimensiune de 22 cm.
  • Poftă mare la un guguluf pufos si delicios!
- Reclamă -
Articolul precedentSalată Ușoară cu Ton și Fasole
Articolul următorFriptură de Iepure la Tigaie cu Măsline și Vin Alb
blank
Pasiunea mea pentru gătit a început acum multa vreme, când am învățat să fac tot felul de mâncăruri pentru familia mea. Ușor dar sigur, am început să mă dezvolt și să descopăr misterele bucătăriei, iar acum vreau sa împărtășesc aceste mistere si cu dumneavoastră.