- Reclamă -
Home Rețete cu carne Ruladă din Omletă cu Cașcaval și Șuncă Presată

Ruladă din Omletă cu Cașcaval și Șuncă Presată

500

Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Ruladă din Omletă cu Cașcaval și Șuncă Presată, o rețetă inedită cu un gust deosebit! Dacă v-ați săturat de stilul clasic de omletă și vreți să vă impresionați familia cu ceva mai special, vă propun această rețetă simplă, dar care sigur va face furori! Ușor de preparat, această ruladă este ideală în orice moment al zilei, deoarece pe lângă faptul că este extrem de delicioasă este și foarte sățioasă. De ce spun asta? Pentru că avem în interiorul ei felii de cașcaval, dar și de șuncă presată. Poate fi umplută și doar cu cașcaval, sau doar cu șuncă presată, dar de ce să nu le combinăm, gustul este nemaipomenit!

Ruladă din Omletă cu Cașcaval și Șuncă Presată

5.0 from 1 vote
Course: Aperitive, Porc, Rețete cu carne, Rețete rapideCuisine: OlandezăDifficulty: Ușoară
Porții

5

porții
Timp pregătire

15

minutes
Timp preparare

45

minutes
Calorii / 100 g

245

kcal
Gata în

1

hour 

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • 6 ouă

  • 100 g cașcaval feliat

  • 100 g șuncă presată

  • 30 g parmezan ras

  • pătrunjel uscat

  • sare

Mod de preparare

  • Punem ouăle într-un bol mai mare. Adăugăm sare, parmezanul ras, pătrunjelul uscat și amestecăm. Tapetăm o tavă cu hârtie de copt udată și stoarsă bine. Adăugăm amestecul nostru de ou și avem grijă să îl așezăm astfel încât să stea uniform pe toată suprafața tăvii. Băgăm tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute. Când este gata o scoatem pe masă și o acoperim cu o folie de plastic, lăsând oul să se odihnească pentru alte 10 minute.1 - Ruladă din Omletă cu Cașcaval și Șuncă Presată
  • Când timpul a trecut scoatem oul pe un fund, îl întoarcem și dezlipim foaia de copt de pe spate. Începem să așezăm șunca presată, felie cu felie, dar și cașcavalul creând astfel compoziția de interior a ruladei. Când am terminat, întoarcem fundul pe lateral și rulăm strâns foaia de ou până obținem forma de ruladă. O împachetăm bine în aceeași folie de plastic de care ne-am ajutat până acum și o lăsăm să se odihnească încă 10 minute. După, desfacem folia, o punem într-o tavă tapetată din nou cu hârtie de copt, dar de data aceasta uscată și o băgăm în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 5 minute și rețeta noastră de Ruladă din Omletă cu Cașcaval și Șuncă Presată este gata!2 - Ruladă din Omletă cu Cașcaval și Șuncă Presată

Video Rețetă

Note bucătar

  • Eu întotdeauna bat ouăle cu telul, bineînțeles se pot bate și cu o furculiță, dar cu telul ies mai pufoase.
  • Poftă mare la o ruladă din omletă delicioasă!
- Reclamă -