Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Rulouri din Piept de Pui cu Șuncă Presată și Parmezan, o rețetă simplă, gustoasă și rapid de realizat. Dacă doriți și altceva din piept de pui, în afară de clasicele șnițele, eu vă propun aceste rulouri. Puteți salva un prânz sau o cină cu aceste rulouri minunate! Merg de minune cu un piure pufos sau acompaniate de murături asortate, sau și mai simplu cu o salată sănătoasă!

Rulouri din Piept de Pui cu Șuncă Presată și Parmezan

5.0 from 1 vote
Course: Aperitive, Porc, Pui, Rețete cu carne, Rețete rapideCuisine: AustriacăDifficulty: Ușoară
Porții

3

porții
Timp pregătire

5

minutes
Timp preparare

25

minutes
Calorii / 100 g

137

kcal
Gata în

30

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • 8 felii șuncă presată

  • 8 file-uri piept de pui

  • 200 g parmezan ras

  • jumătate pahar vin alb

  • 2 căței de usturoi

  • scobitori

  • 2 foi de dafin

  • 50 g unt

Mod de preparare

  • Începem prin a pune pe un file de piept de pui, feliuțe de șuncă presată. Apoi, adăugăm parmezan și cu ajutorul mâinilor rulăm pieptul de pui. După, îl fixăm bine cu câteva scobitori pe care le introducem în rulou. Îl punem pe un platou și repetăm acest pas până terminăm toate file-urile de piept de pui.1 - Rulouri din Piept de Pui cu Șuncă Presată și Parmezan
  • Ungem o tigaie cu un cub de unt apoi îl lăsăm acolo până se topește. Adăugăm rulourile noastre pregătite mai devreme și le lăsăm la prăjit. Nu uităm de usturoi pentru aromă! Apoi condimentăm cu sare și câteva foi de dafin. Când s-au prăjit pe o parte le întoarcem, iar după punem vinul, așa vor ieși mai fragede! Le mai lăsăm la prăjit încă 5 minute sau până prind o culoare frumoasă aurie și rețeta noastră de Rulouri din Piept de Pui cu Șuncă Presată și Parmezan este gata!2 - Rulouri din Piept de Pui cu Șuncă Presată și Parmezan

Video Rețetă

Note bucătar

  • Se pot pregăti și cu frunzulițe de salvia, vom obține un gust deosebit și rafinat.
  • Poftă mare la rulouri din piept de pui delicioase!
- Reclamă -
Articolul precedentCremă de Vanilie cu Frișcă și Mascarpone
Articolul următorRuladă cu Cremă de Ciocolată și Mascarpone
Gabriela
Pasiunea mea pentru gătit a început acum multa vreme, când am învățat să fac tot felul de mâncăruri pentru familia mea. Ușor dar sigur, am început să mă dezvolt și să descopăr misterele bucătăriei, iar acum vreau sa împărtășesc aceste mistere si cu dumneavoastră.