Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Șnițel din Piept de Pui Pane, o rețetă gustoasă, cunoscută și îndrăgită de cei mai mulți dintre noi. În ultimii ani am tot văzut în supermarket-uri șnițele gata preparate, proaspete sau congelate. Am spus mereu, gustoase sunt, nimic de zis, dar ceea ce pregătim în casă, are un gust fără egal! Unde mai pui, că este o rețetă care se face ușor și într-un timp foarte scurt! Și ca o paranteză, acestea sunt preferatele fiului meu, deci vă puteți imagina că le fac mai mereu!
Rețeta originală spune că feliile de carne odată feliate se acoperă cu o folie alimentară și se bat bine cu ciocănelul de carne pentru a le face cât mai subțiri. Eu sar întotdeauna peste acest pas, deoarece îmi place să simt cât de cât carnea. Menționez faptul că această rețetă se poate pregăti și fără făină, doar cu ouă și pesmet. Eu astăzi, am pregătit varianta mai calorică să spunem și anume trecute prin făină, cu ouă bătute și pesmet. Foarte gustoase, familia mea le-a mâncat atunci calde, aproape pe toate! Iar în decurs de o oră, deja dispăruseră de pe platoul de servire!