Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Sos Ragù alla Bolognese, o rețetă de sos extrem de gustoasă și cunoscută în întreaga lume! Acesta este un sos pe bază de carne, ce fierbe încet la foc mic, de aici și gustul extraordinar! Pregătirea acestui sos nu este chiar complicată, dar necesită timp și evident ingrediente de calitate. Merge de minune cu pastele dumneavoastră preferate, fettuccine, tagliatelle, fusilli, penne sau spaghete, dar și alături de o mămăliguță caldă! De menționat că eu l-am mai schimbat puțin, am plecat de la rețeta originală, dar am mai adăugat câteva ingrediente în plus, de exemplu cârnați! De regulă acest sos se prepară exclusiv cu carne tocată de vită, dar rămâne la aprecierea fiecărei gospodine dacă îl vrea mai bogat sau mai aromat. Trebuie spus totuși că, indiferent de tipul de carne folosit, legumele nu trebuie să lipsească și nici vinul. Dacă veți respecta timpii de preparare, vă asigur că veți obține un sos gustos, de “te lingi pe degete”!
Sos Ragù alla Bolognese
- Reclamă -