Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Biscuiți Rapizi cu Cremă de Alune, o rețetă rapidă, cu puține ingrediente, dar foarte gustoasă și atractivă! Când doriți ceva bun și dulce și nu aveți chef de stat prea mult în bucătărie, puteți face acești biscuiți, foarte simplu și ușor. Este nevoie de doar trei ingrediente pentru prepararea lor, un lucru care îi fac perfecți pentru ocaziile când vă trebuie un desert simplu și ușor de făcut. Mărturisesc că eu sunt de un stil mai tradițional în mâncărurile pe care le fac, dar uneori încerc să fiu și mai modernă. Așa se face că astăzi m-am hotărât să vă prezint această rețetă! Prima dată când am făcut acești biscuiți, a fost pentru o petrecere de 1 Iunie, dedicată copiilor. Ce să vă zic, au fost primiți foarte bine, pentru că au dispărut imediat din platourile de prăjituri!

Biscuiți Rapizi cu Cremă de Alune

5.0 from 1 vote
Course: Desert, Dulciuri, Gustări, Rețete rapideCuisine: ItalianăDifficulty: Ușoară
Porții

7

porții
Timp pregătire

5

minutes
Timp preparare

35

minutes
Calorii / 100 g

427

kcal
Gata în

40

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • 150 g făină

  • 180 g Nutella

  • 1 ou

  • zahăr granulat

Mod de preparare

  • Într-un bol punem Nutella, oul și cu ajutorul unei furculițe le amestecăm. Continuăm amestecarea până cele două ingrediente se încorporează. Adăugăm făina, puțin câte puțin și o încorporăm și pe aceasta. Spre final este indicat să o frământăm și cu mâna pentru a obține un aluat potrivit de tare.1 - Biscuiți Rapizi cu Cremă de Alune
  • Ungem mâinile cu ulei, luăm o bucată de aluat și formăm o biluță, procedeul fiind ca la perișoare. Repetăm acest lucru până terminăm tot aluatul. Apoi, folosind un deget uns cu ulei, facem o gaură în fiecare biluță, dar nu până la capăt! Când am terminat le băgăm în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute.2 - Biscuiți Rapizi cu Cremă de Alune
  • După ce scoatem biscuiții din cuptor, îi punem pe un platou și îi lăsăm să se răcească. Apoi, pregătim Nutella într-un castronel și cu o linguriță umplem biscuiții noștri. Repetăm procesul până terminăm de umplut toți biscuiții. La final îi ornăm cu zahăr granulat și rețeta noastră de Biscuiți Rapizi cu Cremă de Alune este gata!3 - Biscuiți Rapizi cu Cremă de Alune

Video Rețetă

Note bucătar

  • Important, tava unde coacem biscuiții trebuie tapetată cu hârtie de copt.
  • Eu astăzi am folosit Nutella pentru a-i umple, dar dumneavoastră puteți folosi crema preferată!
  • Pentru a vă reuși aluatul, cântăriți cu exactitate cantitățile ingredientelor.
  • Biscuiții se pot decora cu ce vă place dumneavoastră, câteva exemple fiind vișinele din vișinată, diverse decorațiuni din comerț sau fructe proaspete de dimensiuni mici.
  • Nu lăsați aluatul în cuptor mai mult de 10 minute, altfel biscuiții se vor arde!
  • Poftă mare la biscuiți cu cremă delicioși!
- Reclamă -
Articolul precedentFriptură de Pui la Tigaie
Articolul următorSos Ragù alla Bolognese
Gabriela
Pasiunea mea pentru gătit a început acum multa vreme, când am învățat să fac tot felul de mâncăruri pentru familia mea. Ușor dar sigur, am început să mă dezvolt și să descopăr misterele bucătăriei, iar acum vreau sa împărtășesc aceste mistere si cu dumneavoastră.