Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Ficăței la Tigaie cu Vin, o rețetă simplă, foarte gustoasă, ideală pentru cei care nu au timp sa gătească, deoarece se prepară repede, iar rezultatul este divin! Pregătindu-i așa, ficățeii devin fragezi și suculenți, iar ca idee merg de minune cu mămăliguță caldă sau chiar cu o pâine de casă proaspătă.

Ficăței la Tigaie cu Vin

5 from 2 votes
Course: Gustari, Retete rapideCuisine: RomâneascăDifficulty: Ușoară
Porții

4

porții
Timp pregătire

10

minutes
Timp preparare

20

minutes
Calorii / 100 g

167

cal
Gata în

30

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • 1 kg ficăței

  • sare

  • 4 linguri ulei

  • 5 căței de usturoi

  • cimbru

  • 100 ml vin alb

  • piper

Mod de preparare

  • Punem uleiul și îl lăsăm la încins. Când este gata, adăugăm ficățeii la prăjit, până iese tot sângele din ei. Apoi, îi întoarcem cu o lingură de lemn și îi lăsăm să se facă bine.1 - Ficăței la Tigaie cu Vin
  • Când ficățeii au prins o culoare frumoasă, maronie, adăugăm vinul și cățeii de usturoi tăiați. Amestecăm puțin, iar apoi condimentăm cu cimbru, sare și piper. Îi mai lăsăm 5 minute la prăjit și rețeta noastră de Ficăței la Tigaie cu Vin este gata!2 - Ficăței la Tigaie cu Vin

Video Rețetă

Note bucătar

  • Ne dăm seama că uleiul este încins atunci când după ce am adăugat prima bucată de ficăței, acesta sfârâie.
  • Poftă mare la ficăței delicioși!
- Reclamă -
Articolul precedentChiftele Marinate în Sos de Roșii
Articolul următorFasole cu Cârnați
blank
Pasiunea mea pentru gătit a început acum multa vreme, când am învățat să fac tot felul de mâncăruri pentru familia mea. Ușor dar sigur, am început să mă dezvolt și să descopăr misterele bucătăriei, iar acum vreau sa împărtășesc aceste mistere si cu dumneavoastră.