Zilele trecute, cum era o zi de mare sărbătoare, am fost să îmi vizitez bunica. Ea știind că o vizitez (mulțumită tehnologiei avansate din ziua de astăzi, am sunat la telefon) m-a așteptat cu Pâine de Casă caldă. Am fost plăcut surprinsă când, intrând pe poarta casei sale, m-a întâmpinat mireasma cea draga a copilăriei… mirosul îmbătător de pâine abia scoasă din cuptor. Întorcându-mă acasă m-am decis să o fac și eu, până la urmă, nu este așa de complicat. După cum știm bine, pâinea este un aliment necesar, bogat în glucide, dar de una singură nu poate constitui o hrană completă. Asta zic eu și sper să am dreptate este săracă în săruri minerale, grăsimi și proteine. Recomandarea doctorilor din zilele noastre este să nu se consume multă pâine deoarece îngrașă. Așa că atenție doamnelor la siluetă! În comerț se găsește pâine preparată după diferite rețete și unele chiar sunt gustoase. Un exemplu după părerea mea ar fi cea coaptă pe vatră, dar vă spun sincer că, ca pâinea care este făcută în casă nu este nici una!