Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Pâine de Casă, o rețetă clasică ce nu lipsește niciodată de pe masa românilor de pretutindeni! În una din zilele trecute, cum era o zi de mare sărbătoare, mi-am adus aminte de o vreme când eram copil și mă duceam să îmi vizitez bunica. Ea știind că o vizitez mă aștepta mereu cu Pâine de Casă caldă. Țin minte și acum că eram foarte plăcut surprinsă atunci când, intrând pe poarta casei sale, mă întâmpina mireasma dragă a unei pâini tocmai făcute, acel miros îmbătător de pâine abia scoasă din cuptor. Așa că, neavând atât de multă treabă, m-am hotărât să o fac și eu, până la urmă, nu este așa de complicat! După cum știm bine, pâinea este un aliment necesar, bogat în glucide, dar de una singură nu poate constitui o hrană completă, deoarece este săracă în săruri minerale, grăsimi și proteine. Recomandarea doctorilor din zilele noastre este să nu se consume multă pâine deoarece îngrașă. Așa că atenție doamnelor la siluetă! În comerț se găsește pâine preparată după diferite rețete și unele sunt chiar gustoase. Un exemplu ar fi pâinea coaptă pe vatră, dar vă spun sincer că, ca pâinea care este făcută în casă nu este nici una!