Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Ostropel de Pui, un fel de mâncare pe care îl mâncam foarte des în copilăria mea acasă cât și la grădiniță. Este o mâncare delicioasă, ușor de făcut și nu necesită mult efort și timp pierdut în bucătărie. Menționez faptul că este o mâncare tradițională românească, care se prepară cu carne de pui și un sos de roșii aromat.
În copilărie, bunicii mei o serveau alături de o felie de mămăliguță caldă, iar la grădiniță o mâncam destul de des alături de un piure de cartofi delicios. Potrivit pentru orice vârstă, eu îl gătesc destul de des familiei mele, mai ales că se pregătește ușor și este foarte bun. În rețeta de astăzi am pus tot felul de condimente, cimbru, foi de dafin, pătrunjel verde tocat, usturoi întreg, dar și tăiat, feliuțe subțiri. Asta pentru că îmi place cât mai aromat și condimentat. Dumneavoastră puteți să adăugați în ostropel ceea ce vă place, dar neapărat să folosiți sucul de roșii. Dă un gust tare bun ostropelului dumneavoastră!