Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Vinete cu Sos de Roșii și Cașcaval, pregătită la cuptor! După cum bine știți, vara și toamna, vinetele sunt vedete incontestabile. Ele conțin fier, calciu și alte minerale. Sunt multe moduri de preparare, salată, gratinate, în cuptor. Oricum le-am pregăti, au același efect asupra sănătății noastre! Îmbunătățesc circulația sângelui și hrănesc creierul, protejează tractul digestiv. Sunt recomandate și în dietă, deoarece sunt sărace în calorii. Aviz doamnelor! Un consum cât de cât regulat de vinete te scapă de cheagurile de sânge datorită vitaminei K, care întărește vasele de sânge. Altfel se reduce semnificativ riscul de infarct și accidente cardiovasculare cerebrale. Cred că v-am convins că merită consumate, așadar să începem! Astăzi vă prezint o rețetă mai puțin cunoscută la noi, dar gustoasă vă asigur și care merită încercată!
Vinete cu Sos de Roșii și Cașcaval
- Reclamă -