Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Cremă Pufoasă cu Frișcă și Mascarpone, o rețetă de cremă mai modernă datorită ingredientelor pe care le conține. Se prepară relativ ușor și este ideală pentru umplerea torturilor și a prăjiturilor dumneavoastră preferate! Dacă vreți să fie mai aromată, puteți adăuga și puțină vanilie, iar pentru a arăta mai bine, dar și pentru a fi mai gustoasă, putem adăuga și fulgi de ciocolată. Așa devine asemănătoare cu celebra Stracciatella italiană!

Cremă Pufoasă cu Frișcă și Mascarpone

5 from 1 vote
Course: Creme, Rețete rapideCuisine: ItalianăDifficulty: Ușoară
Porții

8

porții
Timp pregătire

5

minutes
Timp preparare

25

minutes
Calorii / 100 g

155

kcal
Gata în

30

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • 500 ml frișcă lichidă

  • 250 g mascarpone

  • 60 g zahăr pudră

  • 100 g fulgi de ciocolată

  • 1 esență vanilie

Mod de preparare

  • Turnăm frișca lichidă într-un bol mai mare. Începem să o mixăm, până ce aceasta se întărește. Când este gata, o punem la frigider puțin. În alt bol punem mascarpone-le și zahărul pudră. Le amestecăm cu o lingură până ce zahărul se încorporează. Îl băgăm și pe acesta la frigider.1 - Cremă Pufoasă cu Frișcă și Mascarpone
  • În bolul unde vom pregăti crema, punem prima dată frișca, obținută mai devreme. Apoi, adăugăm fulgii de ciocolată și crema de mascarpone, treptat, le amestecăm și rețeta noastră de Cremă Pufoasă cu Frișcă și Mascarpone este gata!2 - Cremă Pufoasă cu Frișcă și Mascarpone

Video Rețetă

Note bucătar

  • Puteți pune fulgi de ciocolată albă, iese la fel de delicioasă!
  • Poftă mare la o prăjitură cu cremă pufoasă deosebită!
- Reclamă -
Articolul precedentCremă de Ciocolată cu Cacao și Unt
Articolul următorSalată de Fructe
blank
Pasiunea mea pentru gătit a început acum multa vreme, când am învățat să fac tot felul de mâncăruri pentru familia mea. Ușor dar sigur, am început să mă dezvolt și să descopăr misterele bucătăriei, iar acum vreau sa împărtășesc aceste mistere si cu dumneavoastră.