Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Ciuperci la Tigaie cu Usturoi și Pătrunjel, o rețetă simplă cu ciuperci. Aș putea spune că ciupercile, oricare ar fi ele, ghebe, champignon, hibi sau pâinișoare, sunt iubite de mulți dintre noi și preparate destul de des de gospodinele noastre. Sunt tare gustoase celebrele ciulamale de ciuperci cu smântână, foarte apreciate ghebele pe care le pregătim sub formă de zacuscă sau în oțet. Pilaful este delicios cu ciuperci sau de multe ori putem doar să aruncăm câteva ciuperci la cuptor, într-o tavă, alături de carnea preferată. Puteți încerca și paste cu ciuperci, sunt un deliciu, vă garantez! Hrănitoare, consistente, ele se pot pregăti în multe moduri și clar nu trebuie să lipsească din meniul ocazional al oricărei gospodine!
Ciuperci la Tigaie cu Usturoi și Pătrunjel
- Reclamă -