Bună ziua dragii mei! Astăzi vorbim despre rețeta de Ruladă de Carne Tocată cu Spanac și Ouă Fierte, o ruladă hrănitoare și gustoasă, ușor de făcut și de efect, ceva ce sigur musafirii dumneavoastră vor rămâne extrem de încântați de ceea ce vor vedea si mai ales vor mânca! Însoțită de legume, piure de cartofi sau sosuri după gust, este un fel de mâncare sățioasă și apetisantă! Pentru astăzi eu am ales o rețetă clasică, de aceea vă spun ca în interior puteți pune după gustul fiecăruia felii de salam sau felii de brânză.

Ruladă de Carne Tocată cu Spanac și Ouă Fierte

5.0 from 1 vote
Course: Porc, Rețete cu carne, VităCuisine: FranțuzeascăDifficulty: Medie
Porții

5

porții
Timp pregătire

10

minutes
Timp preparare

1

hour 

30

minutes
Calorii / 100 g

188

kcal
Gata în

1

hour 

40

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

  • Compoziție
  • 700 g carne tocată vită

  • 3 linguri pesmet

  • 100 g parmezan ras

  • sare

  • piper

  • 1 ou

  • 1 legătură pătrunjel tocat

  • 50 ml vin alb

  • Umplutură
  • 300 g spanac călit în tigaie

  • 3 ouă fierte tari

  • 200 g șuncă presată

  • 200 g cașcaval feliat

  • 150 g bacon

Mod de preparare

  • Punem carnea tocată într-un castron de plastic mai mare. Peste, adăugăm parmezanul ras, oul, vinul alb și pătrunjelul tocat. Apoi punem pesmetul și condimentăm cu sare și piper după gust. Amestecăm bine totul.1 - Ruladă de Carne Tocată cu Spanac și Ouă Fierte
  • Punem compoziția noastră pe o foaie de copt. Peste punem o altă foaie de copt și cu ajutorul unui sucitor o nivelăm de o grosime de 1 cm. Apoi adăugăm feliile de șuncă presată, cele de cașcaval și spanacul. După, pe mijlocul ruladei punem cele 3 ouă fierte și ajutându-ne de foaia de copt, o rulăm bine.2 - Ruladă de Carne Tocată cu Spanac și Ouă Fierte
  • Așezăm feliile de bacon pe rulada noastră dintr-un capăt în altul. O punem în tava de copt și presărăm niște rozmarin pe ea. O băgăm la cuptorul preîncălzit pentru 45 de minute la 190 de grade și rețeta noastră de Ruladă de Carne Tocată cu Spanac și Ouă Fierte este gata!3 - Ruladă de Carne Tocată cu Spanac și Ouă Fierte

Video Rețetă

Note bucătar

  • Dacă nu vă place spanacul puteți pune verdeața dumneavoastră preferată.
  • În loc de ouă fierte, puteți face o omletă pe care să o așezați direct pe carne, apoi verdeața.
  • În loc de cașcaval simplu puteți să puneți afumat, îi va da un gust mai deosebit.
  • Rulada se poate servi cu piure de cartofi sau o mâncare de mazăre.
  • Poftă mare la o ruladă de carne delicioasă!
- Reclamă -
Articolul precedentClătite Pufoase cu Dulceață
Articolul următorSalată de Ardei Copți
Gabriela
Pasiunea mea pentru gătit a început acum multa vreme, când am învățat să fac tot felul de mâncăruri pentru familia mea. Ușor dar sigur, am început să mă dezvolt și să descopăr misterele bucătăriei, iar acum vreau sa împărtășesc aceste mistere si cu dumneavoastră.