Bună ziua dragii mei! Astăzi vă voi prezenta rețeta de Gem de Căpșuni, o rețetă delicioasă, făcută cu drag! La fiecare început de vară, când e sezonul căpșunilor, nu pot să nu profit de aceste fructe parfumate și de aceea fac dulceață sau gem de căpșuni. Mai ales că le am în grădina mea și știu sigur că sunt naturale 100%. Fiind extraordinar de aromat și delicios, acesta este printre preferatul meu, dar și al soțului meu. Din căpșuni, pe lângă gem sau dulceață, se pot prepara o mulțime de alte rețete cum ar fi sirop, șerbet sau înghețată. Nu mai spun de o senzațională spumă de căpșuni cu frișcă sau o alta cu albuș de ou, rețete pe care o să vi le dau cu alte ocazii. Dacă aveți timp, vă sfătuiesc să le faceți dumneavoastră în casă, așa sunteți siguri de ceea ce mâncați. Apoi să nu vă zic de rezultat! Doar o mențiune mai fac, căpșunile sunt surori cu fragii, de aceea rețeta este identică. Iar în ceea ce privește zahărul, nu puneți mai puțin de 500 g deoarece gemul nu va ține.
Gem de Căpșuni
- Reclamă -