Bună ziua dragii mei! Astăzi vom pregăti rețeta de Budincă în 3 Culori cu Fructe și Ciocolată, o rețetă în vogă de pe TikTok. Totuși, este o variantă proprie, pentru că a noastră are 3 culori!

Totul a început de la un videoclip de pe TikTok, care a declanșat o adevărată modă cu această rețetă, cu un nume un pic fistichiu. Sincer eu am luat-o ca pe o glumă, nu se discută ideile și invențiile fiecăruia. Vă veți întreba desigur de ce m-am decis să o fac și să o scriu. Răspunsul este simplu. La cererea multor gospodine care mă urmăresc constant care au în special copii sau nepoței și vor să îi mulțumească cu bunătăți făcute rapid în casă.

Rețeta de Budincă în 3 Culori cu Fructe și Ciocolată este o rețetă destul de simplă de preparat, un desert pentru cei mici, dar și cei mari! Mai exact, este o rețetă clasică de budincă îmbogățită cu fructe și ciocolată. Eu m-am gândit să îmbunătățesc puțin rețeta originală și am făcut-o în trei culori! Doamne ferește nu spun nimic despre anumite produse din comerț, sunt foarte bune și acelea să fim înțeleși, dar cum vă reamintesc la fiecare rețetă a mea, nimic nu se compară cu gustul unei rețete făcută în casă!

Budincă în 3 Culori cu Fructe și Ciocolată

5 from 1 vote
Course: Desert, Dulciuri, Retete cu fructeCuisine: FrantuzeascaDifficulty: Usoara
Porții

3

porții
Timp pregătire

10

minutes
Timp preparare

30

minutes
Calorii / 100 g

108

cal
Timp la frigider

3

ore
Gata în

3

hours 

40

minutes

Pentru această rețetă, avem nevoie de:

Ingrediente

 • 1 l 1 lapte

 • 200 g 200 zahăr

 • 200 g 200 făină

 • 1 esență de rom

 • 125 g 125 unt

 • 200 g 200 fructe

 • 2 linguri cacao

 • 1 esență de vanilie

Mod de preparare

 • Pornim această rețetă prin a topi untul, la foc mic. Adăugăm făina și vom începe să amestecăm cu telul. După, punem puțin lapte și continuăm amestecarea urmând ca treptat, să adăugăm și restul de lapte. Când compoziția noastră devine lichidă, punem zahărul și amestecăm iar până aceasta devine ca o cremă. O lăsăm puțin să se răcească, apoi o împărțim egal, în 3 vase.1 - Budincă în 3 Culori cu Fructe și Ciocolată
 • În unul din ele, punem fructele pe care le avem și amestecăm bine, cu telul sau chiar cu mixerul, pentru a le integra în budincă. Turnăm compoziția obținută într-un vas, o acoperim cu o folie și o lăsăm puțin la răcit. În cel de-al doilea vas, turnăm puțină esență de vanilie și amestecăm. O acoperim și pe aceasta cu o folie și o punem lângă cealaltă la răcit. În cel de-al treilea vas, punem puțină esență de rom și cele 2 linguri de cacao, apoi amestecăm la fel de bine, pentru ca ingredientele să se încorporeze complet.2 - Budincă în 3 Culori cu Fructe și Ciocolată
 • Pregătim paharele în care vom pune straturile de budincă, apoi le umplem în ordinea în care vreți dumneavoastră, bineînțeles fără să uităm ornamentele de deasupra. Le lăsăm la frigider aproximativ 3 ore. Budinca noastră în 3 culori este gata, are un gust foarte bun, un aspect frumos și se potrivește perfect când avem poftă de ceva dulce și rapid.3 - Budincă în 3 Culori cu Fructe și Ciocolată

Video Rețetă

Note bucătar

 • Se poate face în orice variantă și cu ce ingrediente vă plac!
 • Se poate pregăti de seara, se pune o noapte în frigider și a doua zi e gata de servire. Copii și nepoțeii dumneavoastră vor fi super încântați!
 • Poftă mare la un desert super delicios!
- Reclamă -
Articolul precedentSupă de Pui cu Găluște
Articolul următorRuladă de Biscuiți cu Nucă de Cocos și Banane
O bucătăreasă aflată la început de drum, dar învăț repede! Sper ca împreună să împărtășim cât mai multe rețete gustoase și să ajungem să ne experimentăm împreună! Vă mulțumesc tuturor celor care citesc, apreciază sau și mai mult chiar și gătesc aceste rețete ale mele, sunteți cei mai tari!